• |
ide | kryesore

WhatsApp prezanton Channels

WhatsApp ka lançuar Channels, një mënyrë të re për të mbajtur njerëzit në aplikacion. Funksioni do të thotë që WhatsApp …

WhatsApp

Funksioni i ri i Whatsapp

WhatsApp po zhvillon një sërë veçorish të reja, duke përfshirë një sistem të ri të emrave të përdoruesit dhe një …