• |
ide | kryesore
Rolex

Rolex, rriten vjedhjet e orëve

Jo vetëm “banda Rolex” e Forte dei Marmit, e arrestuar ditët e fundit, por një problem konkret që ka përfshirë …

Njihuni

Whatsapp sjell veçorinë e re AI

WhatsApp ka prezantuar një veçori të re që do të sjellë mjete gjeneruese të inteligjencës artificiale në platformë për herë …

Përditësimi i ri i Whatsapp

WhatsApp është një mënyrë jashtëzakonisht popullore për të ndarë imazhe dhe video me miqtë. Por gjithashtu zvogëlon ato foto  në …