• |
ide | kryesore

Studimi/ 8 arsyet pse tradhtojmë

Sipas një studimi në Universitetin Shtetëror të Utah nga Sarah Tulane dhe bashkëpunëtorët e saj, pabesia lidhet në një shkallë …

Gjendet material kozmik në tokë

Material organik me origjinë jashtëtokësore është zbuluar në malet Makhonjwa në Afrikën e Jugut. Shkencëtarët kanë gjetur në shkëmbinjtë e …

Kthehu