• |
ide | kryesore

Facebook sjell një opsion të ri

“Preventive Healthcare”, është një opsion i ri i Facebook dedikuar parandalimit të sëmundjeve të zemrës, tumorit dhe sëmundjeve sezonale. Gjiganti …

Makinat elektrike, gati në vitin 2020

Moduli i ardhshëm i Transportit të së Ardhmes është shumë pranë veturave elektrike që drejtohen nga veturat e dizajnuara nga Tesla ose Mercedes. …

Kthehu