• |
ide | kryesore

Si të kaloni depresionin veror

Depresioni sezonal, nuk ka të bëjë vetëm me stinën e dimrit. Edhe depresioni veror, është gjithashtu një problem serioz. Ja …

7 trendet e bukurisë (FOTO)

Industria e bukurisë po kalon disa ndryshime. Ka disa lajme të mira: moda po bëhet më e thjeshtë dhe më …

Kthehu