• |
ide | kryesore

3 gabimet kur bëjmë shopping

Mbase nuk e kishim menduar dhe analizuar shumë, por na ndodh të gjithëve që gjatë momentit që bëjmë shopping, bëjmë …

Gabimet që bëni gjatë makeup-it

Mos aplikoni kurrë fondatinën në lëkurë të thatë: Shumë gra bëjnë gabim kur aplikojnë fondatinën në lëkurë plotësisht të thatë. …

Kthehu