• |
ide | kryesore

6 shqetësimet e femrave kur shkojnë me një mashkull në shtrat

F1, Stil

Ndodh shpeshherë që femrat nuk arrijnë ta shijojnë seksin dhe të përjetojnë orgazmën pasi kanë disa komplekse që nuk i lejon ato të ndihen të lira. Disa nga komplekset dhe shqetësimet kryesore të tyre janë:


Unë nuk kam trup të bukur: Frika se partneri nuk të pëlqen ty fizikisht dhe se trupi yt është larg ideales….Por kush ka trup ideal dhe mos harro se partneri yt është me ty sepse të pëlqen me të mirat dhe të metat e tua dhe se askush nuk është perfekt.


Unë nuk di fare nga seksi: Frika se nuk do të arrish të kënaqësh partnerin tënd pasi nuk ke përvojë të mjaftueshme. Ndihu e lirshme dhe shijoje seksin pasi për të arritur orgazmën nuk kërkohet shumë përvojë, por shumë pasion.

Ai nuk më do: Sigurisht që për meshkujt është më e zakonshme të kryejnë marrëdhënie seksuale edhe pa pasur ndjenjë dashurie. Por sigurisht që ai të pëlqen deri sa jeni bashkë, prandaj shijo momentin dhe mos u thello tek gjërat të cilat do ti zgjidhë vet koha.

Po sikur ta mërzis? Nëse gjatë seksit nuk ndihesh komode me diçka është mirë tia thuash partnerit tënd pasi ju duhet të merrni kënaqësi të dy bashkë nga seksi, e jo vetëm partneri. Mos mendo se nëse do ti thuash se diçka nuk shkon mirë ai do të mërzitet.

Po sikur? Nëse para se të fillosh seksin të kap paniku i incidenteve të mundshme, të tipit: Po sikur të çahet prezervativi?

Po sikur të mbetem shtatzënë? Po sikur atij mos ti pëlqejë seksi me mua? Leri pyetjet mbrapa, merr masat e nevojshme dhe shijoje…Pyetjet e tepërta nuk kanë kuptim. /Telegrafi/

4 Comments

  1. Emri im është Kostic Ana nga Serbia, unë jam këtu për të ndarë dëshminë time se si Dr Bankole Babatunde një enigmë e fuqishme magjie dashurie për të rikthyer burrin tim, pas 2 vitesh ai më la me fëmijët për një grua tjetër, dhe i provoi të gjitha dhe mund të bënte ai kthehet por pa dobi. Jeta ime po ndahej, ndjeva se jeta ime do të merrte fund. Kështu që një ditë po shfletoja nëpër internet dhe pashë një artikull që Zonja Rebecca nga switerzland testoi që Dr Bankole babatunde e ndihmoi atë me një magji që i ktheu burrit të saj që e la për 3 vjet, kështu që vendosa ta provoj dhe kontaktoi Dr. Bankole Babatunde për të më ndihmuar që të ktheja burrin tim, dhe ai më siguroi që Burri im do të kthehet tek unë në 3 ditë nëse dhe në atë që do të më kërkojë të bëj atë që bëra sepse unë me të vërtetë e dua burrin tim dhe e dua atë mbështetur. Për habinë time më të madhe pas 3 ditësh burri im u kthye në shtëpi u gjunjëzua dhe filloi të qajë duke më kërkuar që ta falja. Tani për tani ne të dy jemi duke jetuar lumtur së bashku si kurrë më parë, falë Dr. Bankole Babatunde për rivendosjen e martesës time, unë jam aq i lumtur që ndau këtë dëshmi të madhe për botën. Nëse keni një problem të ngjashëm, mund të kontaktoni Dr. Bankole Babatunde për një zgjidhje përmes emailit [email protected]. Ai gjithashtu hedh magji të ndryshme siç janë magji e biznesit, suksesi, favori dhe magji me fat, magji promovuese, magji e lotarisë, magji mbrojtëse, ndaloni magji divorci dhe shumë më tepër. Ai gjithashtu ka sëmundje dhe sëmundje të tilla si Problemi i kancerit, goditjes në tru, mëlçisë dhe veshkave etj.

  2. Emri im është Kostic Ana nga Serbia, unë jam këtu për të ndarë dëshminë time se si Dr Bankole Babatunde një enigmë e fuqishme magjie dashurie për të rikthyer burrin tim, pas 2 vitesh ai më la me fëmijët për një grua tjetër, dhe i provoi të gjitha dhe mund të bënte ai kthehet por pa dobi. Jeta ime po ndahej, ndjeva se jeta ime do të merrte fund. Kështu që një ditë po shfletoja nëpër internet dhe pashë një artikull që Zonja Rebecca nga switerzland testoi që Dr Bankole babatunde e ndihmoi atë me një magji që i ktheu burrit të saj që e la për 3 vjet, kështu që vendosa ta provoj dhe kontaktoi Dr. Bankole Babatunde për të më ndihmuar që të ktheja burrin tim, dhe ai më siguroi që Burri im do të kthehet tek unë në 3 ditë nëse dhe në atë që do të më kërkojë të bëj atë që bëra sepse unë me të vërtetë e dua burrin tim dhe e dua atë mbështetur. Për habinë time më të madhe pas 3 ditësh burri im u kthye në shtëpi u gjunjëzua dhe filloi të qajë duke më kërkuar që ta falja. Tani për tani ne të dy jemi duke jetuar lumtur së bashku si kurrë më parë, falë Dr. Bankole Babatunde për rivendosjen e martesës time, unë jam aq i lumtur që ndau këtë dëshmi të madhe për botën. Nëse keni një problem të ngjashëm, mund të kontaktoni Dr. Bankole Babatunde për një zgjidhje përmes emailit [email protected]. Ai gjithashtu hedh magji të ndryshme siç janë magji e biznesit, suksesi, favori dhe magji me fat, magji promovuese, magji e lotarisë, magji mbrojtëse, ndaloni magji divorci dhe shumë më tepër. Ai gjithashtu ka sëmundje dhe sëmundje të tilla si Problemi i kancerit, goditjes në tru, mëlçisë dhe veshkave etj.

  3. Emri im është invanovic Agata nga crotia, unë jam këtu për të ndarë dëshminë time se si Dr Bankole Babatunde një enigmë e fuqishme magji dashurie për të rikthyer burrin tim, pas 3 vjet më parë, ai më la me fëmijët për një grua tjetër, dhe u përpoq të gjithë dhe mund ta bënte atë të kthehej por pa dobi. Jeta ime po ndahej, ndjeva se jeta ime do të merrte fund. Kështu që një ditë po shfletoja nëpër internet dhe pashë një artikull që Zonja Rebecca nga Austri testoi që Dr Bankole babatunde e ndihmoi atë me një magji që e ktheu burrin e saj që e la për 3 vjet, kështu që vendosa ta provoj dhe kontaktoi Dr. Bankole Babatunde për të më ndihmuar që të ktheja burrin tim, dhe ai më siguroi që Burri im do të kthehet tek unë në 3 ditë nëse dhe në atë që do të më kërkojë të bëj atë që bëra sepse unë me të vërtetë e dua burrin tim dhe e dua atë mbështetur. Për habinë time më të madhe pas 3 ditësh burri im u kthye në shtëpi u gjunjëzua dhe filloi të qajë duke më kërkuar që ta falja. Tani për tani ne të dy jemi duke jetuar lumtur së bashku si kurrë më parë, falë Dr. Bankole Babatunde për rivendosjen e martesës time, unë jam aq i lumtur që ndau këtë dëshmi të madhe për botën. Nëse keni një problem të ngjashëm, mund të kontaktoni Dr. Bankole Babatunde për një zgjidhje përmes emailit [email protected]. Ai gjithashtu hedh magji të ndryshme siç janë magji e biznesit, suksesi, favori dhe magji me fat, magji promovuese, magji e lotarisë, magji mbrojtëse, ndaloni magji divorci dhe shumë më tepër. Ai gjithashtu ka sëmundje dhe sëmundje të tilla si Problemi i kancerit, goditjes në tru, mëlçisë dhe veshkave etj.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Kthehu