Kylie Jenner mund të udhëtojë me familjen dhe miqtë e saj sa herë që ka dëshirë, falë avionit të saj Kylie Air, shkruan Mirror.


 Avioni që Kylie ka në pronësi, arrin shumën prej 73 milionë dollarë.Avioni ka rreth 10 vende në bord, me mjaft hapësirë ​​për miqte  e Kylie për t’u bashkuar në udhëtimet e saj nëpër botë.Gjithashtu ka një zonë me një divan dhe një televizion me ekran të madh ku mund te shohesh filma.