• |
ide | kryesore

Nga çarteri të duken të gjithë shpifarakë

-Instant, 2, Ide
andi bushati fadroma

Të gjithë ata që kanë dashur të dinë të vërtetën e Edi Ramës për 137 bredhjet e tij me avion taksi nëpër botë edhe nëse kanë tentuar të kuptojnë kanë mbetur më të pasqaruar pasi kanë lexuar alibitë e kryeministrit. Unë isha njëri prej tyre. I mbytur nga kakofonia e shifrave shpesh të fryra dhe shpesh qëllimkeqe, u kuriozova të shoh se ç’thoshte vetë i zoti i punës. E pashë me durim deri në fund fjalën e tij para militantëve socialistë të Bulqizës, vërejta se si nxori nga xhepi i pasëm i pantallonave, një letër si të grisur nga defteri i një qoftexhiu dhe lexoi prej saj dy tre shifra, pa publikuar asnjë faturë, pa bërë transparent asnjë bilanc zyrtar dhe pa detajuar asnjë udhtim. Pastaj me të njëjtën lehtësi e rifuti atë kartë të zhubrosur në xhepin prej nga e kishte marrë dhe filloi të shajë Berishën “non grata” dhe “shpifarak”, opozitën e rublave, Metën që përpos gënjeshtar është dhe spinun, gazetarët gjobaxhinj që flasin për çarterin e tij në banaqet e mbrëmjes dhe prokurorët e Tiranës që nuk i rasin në burg të gjithë këta së bashku.


Duke e dëgjuar mendimi i parë që të shkonte në mendje qe: ore ç’ka në këtë rast me Berishën, Metën apo ndonjë media kritike? Të kishte qenë për ta dhe jo për hakerat iranianë, 137 fluturimet e tij do të kishin mbetur ende pa zbuluar. Ata mund të kenë abuzuar me shifrat, mund edhe ti kenë fryrë ato, por problemi nuk është ky. Pikërisht për ta zhbërë këtë abuzim edhe nëse ka një të tillë, politikanët seriozë në vendet me demokraci të konsoliduar sillen krejt ndryshe. Kështu mund të kishte vepruar dhe Rama. Ai fillimisht mund të shpjegonte se si qeverisjes së tij dixhitale i kanë dalë në pazar të gjitha ndërresat e palara të shtëpisë. Se deri në ç’pikë piratët informatikë kanë vjedhur të dhënat dhe sekretet tona. Dhe pasi të zhvishej nga kjo përgjegjësi, pa fjalime, pa sharje, pa romuze, le të publikonte ato 137 fatura me çmimet dhe aeroportet përkatëse, në mënyrë që të shfrynte përmes transparencës, të gjithë thashethemnajën.


Absurdi/ Me çarter kanë fluturuar ‘Non-Grata”, ‘spiuni” dhe gazetarët kazan

Por, në vend të kësaj sjelljeje normale, prej njeriu të përgjegjshëm që është i bindur në pastërtinë e tij, Rama e shiti veten për një star, të cilit i kishte rënë mbi supe edhe bara e vështire e promovimit të linjës së re ajrore kombëtare. Pra ai i paskësh hipur “Ismailit”, jo për komoditetin e vet, por për ti bërë reklamë “Air Albania”.

Nërkohë që ai këpuste këto broçkulla salla e bulqizakëve socislistë brohoriste.

Por e keqja qe se me të njëjtën emfazë prej tifozi i kishin përshkruar alibitë e Ramës edhe pjesa më e madhe e mediave. Në shumicën e titujve të tyre nuk gjendej asnjë factcheck për vërtetësinë e pretendimeve të kryeministrit, por ato ishin të mbushura me epitetet “hjenë”, “shpifarak” “spiun”, “rublaxhi”, “gjobaxhi”. 

Pra edhe për ato, ashtu si për Ramën, i rëndësishëm ishte dizenjimi i armikut të radhës, qoftë ky politikan, gazetar apo prokuror dhe jo zbulimi i së vërtetës.

Vetëm po të vëzhgosh mënyrën se si u pasqyrua nga shtypi dhe TV-të mbrojtja, në dukje fëmijënore e Ramës, arrin të kuptosh se përse kryeministri i ka dhënë fund detyrimit për llogaridhënie, shpjegimit me fakte, përgjigjes me prova ndaj akuzave. Sepse kjo lloj sjelljeje ekziston vetëm në sistemet demokratike. Ndërsa në ato si ky yni, boll të prodhosh sharje e shpifje, ti shumfishosh ato përmes makinersisë të stërmadhe të propgandës dhe askush nuk do të kujtohet më për të vërtetën. 

Shifrat vit pas viti/ Si u shtuan fluturimet e luksit për Edi Ramën

Edi Rama nuk është as i pa ditur dhe as i pazoti, që nuk tenton të bindë me prova, ai e di se ka ngritur një fabrikë manipulimi të aftë për të mbjellë urrejtje dhe për të ndarë shoqërinë në “ne” dhe “ata”. 

Prandaj, për skandalin e 137 fluturimeve me çarter, ai nuk ndjeu as përgjegjësinë më të vogël për të bërë transparencë.

Prandaj ai nuk pati preokupimin e llogaridhënies për ata taksapaguees që nuk janë as me të, as me opozitën, por thjeshtë duan të dinë se si qeverisen.

Në vend të këtij normaliteti ai ofroi cirkun e përhershëm, me fjalor të shfrenuar dhe armik të përcaktuar.  

Kjo shpërfillje ndaj së vërtetës është linja me të cilën ka zgjedhur të sundojë.

Dhe për sa kohë që do ti funksionojë, ai do vazhdojë të fluturojë në ajër me paratë tona, duke i pështyrë si “shpifarakë” dhe “hjena”, ata që e bezdisin poshtë në tokë.    

©Lapsi.al          


36 Comments

 1. TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSEVTAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSEVTAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSEVTAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSEVTAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSETAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE TAKSE

 2. Kur senati Roman e denoi me vdekje dhe pasi garda pretorian nuk i dha me mbrojtje , Neroni u detyrua te bente vetvrasje . Gjate aktit

  1. Mire ua ben kurva e gjate….
   Vete j’a shiten voten për 100€
   Tani kjo buçja me gonorre bashkë me shpurën e haremit të tija binj e bija zboristesh…
   Hanë pinë e dhihen me diarre e gëlbazë mbi kokat e deleve të tyre votëshitëse….
   Skeni parë gjë akoma popull pis.

 3. Kur senati Roman e denoi me vdekje dhe pasi garda pretorian nuk i dha me mbrojtje , Neroni u detyrua te bente vetvrasje . Para se te vdiste ai tha : Bota nuk e kupton se bashke me mua po vdes edhe nje artist i madh (Latinisht , “Qualis artifex pereo!” ) . Besoj se e ke lexuar historine e Neronit o i gjati ine . Ne te vertete botes dhe roaneve as ja ndjeu per nje psikopat sia ai , perkundrazi shpetoi nga nje i marre dhe u be me e mire . Ai i vuri flaken Romes athere e ti sot pas 2051 vitesh po bene te njejten gje me Shqiptaret dhe Shqiperine .
  Nje i marre (Neron) qe po marros nje komb te tere .
  Te jesh i sigurt o i gjati ine , pa ty ky vend do jete shume here me mire edhe pa bere asgje . Nje superhajdut me pak .

  1. hahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaa ……………. o 1 . boll se njerezve ju ha vajt aty ku nuk mbane me dhe te marrin seriozisht

 4. Aman Zot ty t’kjosha fale
  Me mi lane mendt per pa m’ dale
  Me mi lane mendt ne krye
  Cka po shoh e cka po ndie

  Po qysh he burre mu me guxue
  Krejt nje popull me mashtrue
  Me do rrena si s’i kan hije
  Kryetarit te nj’ Qeverie.

  Mos he burre, pash ate Zot
  Dite e nate mos u lodh kot
  Se ka i ‘klase shkolle e kem te tane
  T’varfen jem, po s’jena t’marre.

  Prandaj ty more Zotni
  Due me t’dhane i porosi
  I porosi si me kane shoke
  Mos rrej per qiell, por rrej per toke.

 5. lindi për pes minuta dhe pa asnjë kundërshtim ndërroi emrin dhe kryetarin. Në fillim ishte parti e burrit me emrin e saj. Pastaj ai ja dha gruas duke ruajtur si zakonisht mbiemrin e burrit. Pastaj gruaja ja dha burrit përsëri dhe që të dukej serioze ai I ndërroi mbiemrin që të mos dukej që po e merrte nga gruaja. Tani paska bërë dhe votime për tu zgjedhur si kryetar.

 6. ARRESTOHET YMER GELBAZA KELLIRA :POLICIA E KAPI YMERIN DUKE JA FUTUR KARIN NE BYTH FRROK CUPIT DHE MUHAMED VELIUT AFER PALLATIT TE ARMINA MEVLANIT DHE ZENIT TE BABIT- thotë:

  OR BUSHAT KY YMER GELBAZA KELLIRA PSE E MBAN PENGE EDI RAMEN ME KETE DOSJEN E KRISTAQ RAMES KUR KRISTAQI JUA BERI NJE VELLE OLSIT DHE EDIT ,GREG KRISTAQ RAMEN

 7. Si mund te pretendohet transparence nga nje mashtrues ordiner e nje kriminel profesional vetem nje naiv mund te na e shpjegoje….

 8. Eshte pretendim i madh t’i kerkosh Rames qe te thote te verteten, apo te jape llogari. Jane dy cilesi qe nuk i ka patur kurre dhe afer te 60-ve nuk mund te priten ndryshime…

  Por taktika qe ka zgjedhur ne 24 vite si politikan i ka ecur mrekullisht, edhe pse aq e vjeter e percaktohet ne 3 fjale: “sulmi, mbrojtja me e mire”.

  1. Ngjarje e ketyre dite e eshte se TOP GJIRIZI ka fillu me u bo interesant. Se sa do zgjase kjo nuk I dihet Deri sa ti hedhe noj koc pronares ndoshta…..

   1. I gjati ju ka futur te gjatin ,biles ju’a kane futur te gjatin edh 1 milion shqiptare.Ju jeni thjesht funderrina ,pse :sepse besoni nipin e Hysni Kapos qe nga blloku neve populli thjesht i dukej si nje kafsh me bisht.Dhe me e keqja i shkoni nga mbrapa nje krimineli si Sali Berishoviç.Ju mund te pellisni edhe te ulerisni por dersia ne PD te jete ky komunist dhe antishiptar si shpellari Viçidolit “I Gjati” do ju’a fusi perhere.

 9. YMER GELBAZA KELLIRES O MBAN GOJA ERE MUT BYTH FARE ,PRANDAJ NUK KA FEMER NE PLANET E CILA I OFROHET thotë:

  OR KY THA SE KRISTAQ BABA I TTIJ PALLOJ GRUAN DHE E SOLLI NE JETE GREG KRISTAQ RAMEN E NUK PO GENJEN PER BILETA AIROPLANI MR ZAGARET E TIJ BATON HAXHIUN MUHAMED VELIU, CAR BOLEN BOLINO YMER GELBAZA KELLIRA DHE KOL SALLAKU SKYPE

 10. Me pelqeu shume shprehja ; I paska hyp “ismailit” per ti bere reklame Airalbanias (dhe per kete eshte paguar them une)! Ne fakt ai “Ismailit” i ka hyp qe ne fillim kur Kadare e ka qepur gojen:; Asnje fjale, per shkterrimin e Teatrit, asnje fjale per mikun e tije tradhetarin Thaçi, asnje fjalr per Kosoven, per te cilen si çdo intelektual patriot duhet te prononcohet, sepse doçi kishte urdher nga Vupiç, qe Shqiperia nuk duhet ta permendete Kosoven, dhe Ismaili U SHIT PER MIRE e DERI NE FUND! Asnje fjale per vjedhejt kozmike te tij me stanin e qeverise nga ky kleptoman me shpirt te zi si sketerra,,,pretendon dhe Nobelin pa le! Me ç’duket keta te “Nobelit, nuk e ndajne te , vepren nga autori….

  1. Ismaili nuk flet dot se ja kane mbyllur gojen me emerimin e se bijes. Sherbetor i regjimit ne komunizem, sherbetor e i shitur edhe sot

 11. Saliu ka 30 vjet qe te shqep me rrena dhe shpifje dhe populli i ka qejf hajdutet patriot.
  Rama eshte ne te njejten forme por me permbajtje tjeter.
  Meta e transferon partine here tek gruaja dhe here tek vehtja dhe pjerdh per Liri.

  1. Rama eshte ne te njejten forme por me permbajtje tjeter?

   Mjeran mjeran .. hap syte e shfleto ndonje faqe libri qe te mos e ndjesh brrylin e e palloshit ne menderen tende . Dhelperia e tij e bene te ndjehet i zgjuar sepse ekzistojne plot injorant e mjeran si ty .

   1. lakuriqi nates kur i thane je kafshe -jo tha jam shpend dhe hapi krahet.
    Kur i thane je shpend-jo tha dhe mbylli krahet.

 12. “Berisha zgjodhi Olldashin që në çdo kohë mund të largonte. Berisha e vuri kur i duhej dhe e hoqi kur i duhej. Berisha ka eliminuar të gjithë rivalët brenda partisë së tij. Ajo parti ka pasur 331 themelues dhe sot në atë parti është vetëm 1 dhe janë eleminuar 330 të tjerë. I eliminoi Berisha me kohën. Nuk po them që i eliminoi të gjithë fizikisht, por duke i larguar nga partia.
  Fajin e ka ramizi o loqja e majte e salihut

  1. Ne fakt Rama i ka ruajtur te gjithe themeluesit e PS. Aty ke me shume rilindas e G99-ca, sesa sociaaliste te vertete per te cilet ketij as ia ndjen fare, madje i urren. I perdor vetem ne funksion te votave e te pushtetit te vet. Ne rrugen e te pareve jane te dy (se edhe Enveri, babai shpirteror i tyre keshtu i zhduku te gjithe nje e nga nje)

   1. I vetmi aleat i formacionit të ri opozitar, të paktën më 12 nëntor ku ata kanë shpallur protstën para kryeministrisë është gazi lotsjellës që mund të hedhë policia nëse do të ketë veprime të dhunshme. Për të shtyrë më pas edhe dy muaj të tjera me historinë e gazit, në konferenca shtypi e panele.

 13. Paloka për protestën: Rama të rrijë në zyrë si burrë, si Berisha më 21 janar (që vrau 4 vetë)plagosi 36 te tjere shoqeroje duke i terhequr zvarre neper rruge 437 qytetare

 14. Partia Demokratike nuk e pranon këtë përdhunim që kjo familje po përpiqet t’i bëjë historisë së saj dhe kërkon që Sali Berisha të mos ketë punë me të ardhmen e kësaj partie.

  Vetëm për kaq ky njeri kërcënon me vrasje, me vdekje, me kryengritje, me “vrima” ku do fshihen njerëzit më 12 nëntor prej tij.

 15. Bushat, e ke qare. Kjo eshte e verteta. Perpelitja si kurvat, qe i gjati po ben, kjo show e felliqur pa asfare transparence, e nxjerr ate lakuriq dhe qesharak. Ne vend qe te ndertojme shtet per gjithe qytetaret, per dite e me shume abuzohet vidhet dhe dhunohen keta njerez, ky vend.
  Te leviz Kryeministri miliarder, i popullit me te varfer ne EU, me avion personal eshte SKANDAL, Papergjegjshmeri ekstreme.
  Ndodh se ka kaluar ne delir, njerezit i duken miza. Ndaj lihet ky vend , braktiset se kaq hapur kjo gje askund nuk ndodh.
  Ka ardh koha te hap krahun se vetem qelbet kjo pune, vetem degradon. Do uroja me shpirt nje prurrje te re, por keta e kane asfiksuar tregun politik. Mos u ngopshin ishalla!

 16. Ne e dime te gjithe sa i korruptuar eshte ky shtet. Por te pakten jo kaq hapur. Kur te ikesh nga kryeminister shko jeto ne Dubai, ne Monaco, ne Barcelona, ne Paris. Kudo mund te shkosh dhe prape do jesh atje nga me te pasurit. Por jo dhe Kryeminister dhe mbret, jooo. E qelbe i gjate.
  Dhe mos fol me per kete pune se na fyen inteligjencen, dhe na shton zhgenjimin neve qe dhe te kemi besuar.
  Lere, e dhjeve e bere si deshe vete.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.