• |
ide | kryesore

Google ofron opsione të reja

Google tani do të ofrojë opsione të reja për të hequr informacionin personal të identifikueshëm nga Google Search. Lajmin e …

WhatsApp zbulon ndryshimet e reja

WhatsApp do të prezantojë së shpejti Communities, një risi për të menaxhuar më mirë grupet dhe për të pasur biseda …