• |
ide | kryesore

‘Deadpool’, ndalohet në Marvel

Paparazzi, Slider

Sipas fansave, “Once Upon a Deadpool” është një rimontazh i “Deadpool 2” me një klasifikim PG-13 (i ndaluar për të miturit nën 13 vjeç jo të shoqëruar), një provë për të testuar terrenin për të prezantuar versionin PG-13 të personazhit kur të arrinte në duart e “Disney” dhe “Marvel Studios”.


“Disney” nuk mund të shpërndajë filma të ndaluar për të miturit me etiketën e vet, por mund ta bëjë vetëm përmes një kompanie tjetër të madhe. Më parë, e ka bërë këtë përmes “Miramax”. Tani, mund ta bëjë me “Fox” dhe për këtë “Deadpool” mund të qëndrojë i ndaluar për të miturit.


1 Comment

 1. Hello there,

  My name is Aly and I would like to know if you would have any interest to have your website here at lapsi.al promoted as a resource on our blog alychidesign.com ?

  We are in the midst of updating our broken link resources to include current and up to date resources for our readers. Our resource links are manually approved allowing us to mark a link as a do-follow link as well
  .
  If you may be interested please in being included as a resource on our blog, please let me know.

  Thanks,
  Aly

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Kthehu