• |
ide | kryesore

5 hilet e make up -it për të patur dhëmbë të bardhë

-Instant, F1, Stil

 


 Pavarësisht kujdesit për dhëmbët, ushqimi, kafja  dhe gjithcka tjetër lënë pasojat mbi to.


Shumica i drejtohen dentistëve, ndërsa të tjerë preferojnë metodat praktike në shtëpi, por ekzistojnë edhe disa hile të make up-it  që i bëjnë dhëmbët të duken të bardhë.


1.Defino pjesën e gojës me një ngjyrë nude

Nëse e aplikoni siç duhet, goja do të duket më e plotë e ndërsa buzëqeshja më e hapur.

2. Vendos highlighter

Nuk do t’ju shkëlqejnë vetëm mollëzat, e sigurtë!

3.Sigurohu të jesh e nxirë

Edhe nëse jo në turp, fytyra ka nevojë të duket pak bronz. Kështu dhëmbët do të duken edhe më të bardhë.

4.Kushtoji vëmendje syve. 

Shumë rimel, për të krijuar kontrast me buzët.

5. Vendosni shumë shkëlqyes buzësh

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.

Kthehu