Takimet politike dhe qeveritare vazhdojnë, qenrat trgtare bejnë ulje çmimesh dhe i përdorin njerzit si mish për top, por ndryshe nga ata, vetem bizneset e pa mbrojtura duhet ti vuajnë masat kufizuese të qeverisë. Kjo e ka bërë të shpërthejë shefin e njohur të Kuzhinës Arvi Kita i cili ka edhe restorant në zonën e bllokut. “Nuk do ishte me e sakte te ushtronit kontrolle aty ku mund te shkelen rregullat, se sa te na “ulni qepenin” per te gjithe Ne qe jemi aorta kryesore e ekonomise te vendit. Jemi Ne qe kemi tendosur nervat dhe po shtrengojme rripin per muaj e muaj…” ka shkruar ai në një reagim publik ndaj ministres së shëndetësisë, Ogerta Manastirliu.
“Ne oren 20:30 te mbyllemi?! Si ta keni Ju per mbare e per mire! Rrofte Keshilli i Eksperteve dhe masat shtrenguese qe parandalojne perhapjen e Covid, i cili u perhapka pas ores 20:30….” ka shkruar ai.
Në fakt masa të tilla restriktive janë ndërmarrë në të gjitha vendet e Europës dhe më gjërë por si gjithmonë në Shqipëri, ajo që i ka nervozuar këtë herë pronarët e bareve dhe restoranteve është standarti i dyfishtë në apikimin e masave.
©Lapsi.al
“Ne qe jemi aorta kryesore e ekonomise” e shte e pa imagjinushme ku ka arrit injoranca, te quash aorte te ekonomise restorantet…
Ai i shkreti te drejt ka se do paguaj qerane, taksat, do haj dhe buke, po icik ne shume kujdes me termat.
O prAS, me biznesin e tij ai nenkuton gjithe biznesin e vogel e mesem. Kjo eshte shtylla kryesore e ekonomise kudo ne bote se nuk kane te gjithe firma ndertimi.
Nejse, ju jeni As-a per te mbrojtur qeverine edhe sikur tju jape 1/2 sufflaqe per vakt.
Restoranti i ketij firaunit i ka cmimet sikur je ne mes te Parisit dhe ushqimi pa lidhje
Ka menu restoranti o qyp.konsultohu e mbathja.jo te gjithe marin Ferrari.