• |
ide | kryesore
rita e droguar.JPG

Rita Ora shfaqet e droguar

Qetësohuni, bëhet fjalë thjesht për një rol në filmin “Southpaw”, ku 24-vjeçarja me origjinë shqiptare shfaqet e dhunuar dhe e …

Kthehu